Dette er Shofar Media

Shofar Media drives av Jostein Skevik


Hvem jeg er.

Mitt navn er Jostein Skevik. Jeg er gift med Margun og har fire barn og et barnebarn. Jeg har jobbet som TV producer siden 2003 med hovedvekt på dokumentarer, reklame og musikkvideoer. Jeg har også lang erfaring i andre typer media som webdesign, bokutgivelser og andre trykk relaterte media, portrettfoto og produktfoto. Jeg kan i tillegg tilby kurs i applikasjoner som Photoshop, Premiere Pro, After Effects, Indesign mm, og webløsninger som MailChimp, WordPress etc.

Jostein Skevik

Director


Design

Shofar media kan hjelpe og tilby design på ulike plattformer. Webdesign, avisannonser, bannere, rollup's, reklamemateriell, bokomslag, firmalogo er eksempler på noe vi kan hjelpe deg med.

Kurs

Shofar Media kan tilby deg eller ditt firma kurs i ulike applikasjoner. Photoshop, Premiere Pro, After Effects, Indesign mm, og webløsninger som MailChimp, WordPress etc. Eller vil du ha en kort innføring i spesielle temaer eller en personlig rettet opplæring, står Shofar Media til disposisjon.

Digitalt

Shofar Media har laget en rekke websider for klienter, enkeltmannsforetak, organisasjoner og firmaer er blant våre klienter. Sosiale medier, masseutsending av epost og andre digitale løsninger kan vi også hjelpe deg med.

Foto & Reklame

Vi du ha en reklamespot på TV eller på nett? Vil du selge et produkt, en konferanse eller et konsept? Shofar Media har løsninger for trykk, web og TV.
Shofar Media har Fotostudio i Drammen for portretter og produktfoto. Eller vi kan komme på location ute eller inn og ta bildene der det ønskes.

Hvordan vi arbeider

1 Du får en idè og kontakter meg. Vi går igjennom konseptet og ser på tidsplan og kostnader.


2 Shofar Media arbeider med prosjektet som avtalt på forhånd. Underveis utveksler vi ideer og løsninger.


3 Shofar media leverer ferdig produkt når vi er enig om at det faktisk er ferdig. Etterarbeid og vedlikehold kan så eventuelt avtales.