Svingdør av Mirakler!

Shofar Media i samarbeid med Shofar Dreams og Debora Konsulenttjenester har gitt ut boken «Svingdør av Mirakler» av Elsabeth Mork og  Anne Marie Gravdahl. Det en spesiell glede over å ha få jobbet med denne boken, og se at den har blitt «materialisert». Jeg har jobbet tett med Anne Marie Gravdahl i mange år og hørt mange historier fra hennes liv – fra hennes egen munn. Det at vi nå kan gi andre muligheten til å ta del i disse spennende og inspirerende historiene er fantastisk.

Anne Marie selv jobbet med boken helt til det siste. Bare dager før hun døde og ikke var i stand til å skrive selv, fortalte hun til mikrofonen historier som rakk å bli med i boken. Det har også vært en stor glede å samarbeide med den andre forfatteren, Elisabeth Mork! I to år jobbet hun sammen med Anne Marie  Gravdahl, intervjuet henne og samlet inn stoff fra andre kilder.

Du kan bestille boken hos: RettButikk.no

Dette er en bok om en helt vanlig, uvanlig dame!

Anne Marie Gravdahl var mor til 8 barn, kona til ordføreren og lektor på videregående skole – et helt vanlig liv. Men hun levde også et helt uvanlig liv.

Spurte du henne selv ville hun ha sagt: jeg dilter bare etter Jesus. Det førte til et liv fylt av farer og umulige situasjoner. Hun beveget seg bak jernteppet og i de mest lukkede land i Midtøsten og verden forøvrig -med en enkel tro på at hun bare gjorde det Gud ville.

Anne Marie Gravdahl spilte en stor rolle i Guds plan for å bringe jødene hjem til Israel, og hun har satt dype spor etter seg. Boken handler om hvordan Gud kan lede og beskytte på mirakuløs vis.

Den 1. November 2016 ble boken lansert.

Det skjedde med en to timer direktesending på Kanal 10 Norge. Programleder var medforfatteren Elisabeth Mork som fylte studio med mange gjester, musikk fra Glorioso Classico og flere innslag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *